Rozwiń opcję Filtry i użyj opcji Zapisane filtry obok nagłówka. Nadaj wyszukiwaniu nazwę, którą rozpoznasz. Zapisane wyszukiwanie zachowuje obsługiwane ustawienia filtrów i wyświetlania, w tym sortowanie i rozmiar strony. Twoja licencja ogranicza liczbę oszczędności, które możesz zapisać; usuń stary wpis po osiągnięciu limitu. Jeśli kategoria lub opcja została usunięta, przejrzyj przywrócone wyszukiwanie, zamiast zakładać, że każdy stary wybór nadal ma zastosowanie.
Jak mogę zapisać wyszukiwanie?
Zalogowani użytkownicy mogą zachować wyszukiwania na później.